Renovlies Behang nieuwbouw Hellevoetsluis vanaf € 6,50p/m2 >> Saus klaar € 8,50p/m2 >> Compleet Afgewerkt € 13,50p/m2
Renovlies Nieuwbouw Hellevoetsluis Reviews

Offerte aanvraag Renovliesbehanger
Nieuwbouw woning / appartement
Hellevoetsluis

Naam  
E-mail  
Project en Bouwnummer  
Plaats  
Sleuteloverdacht  
Uw Bericht  
Bijlage  
  

Wij beginnen dan met het verwijderen van de stopcontacten en lichtschakelaars, schuren / schrapen dan de wanden ( om de laatste pukkeltjes te verwijderen) plakken de muren met renovlies 150 grams smeren alle naden aan met renoband , en kitten dan alle inwendige hoeken, maar ook langs alle plafonds, deurposten, ramen en kozijnen ( super strak ! )
en werken de wanden af met latex wit ral 9016 ( gebroken wit ) wij gebruiken hiervoor een schrobbare latex ( Zeer goed reinigbaar )
Let op :  wij brengen 2 lagen schrobbare latex aan!  met een speciale roller voor gladde muren
Bij veel bedrijven zult u zien of horen : dekkend sauzen, veelal word de afwerklaag in 1 keer aangebracht met een vachtroller, waardoor er een lichte structuur zichtbaar is en de kwaliteit van schrobklasse 1 niet gehaald wordt ! dit is met 2 aangebrachte lagen wel zo ( gewoon zoals het hoort ! )

De behangklare wanden compleet afgewerkt in wit ral 9016 - plakken met renovlies 150 grams met aansmeren van de naden en afkitten langs de plafonds, deurposten , ramen en kozijnen en afgewerkt met een Schrobklasse 1 latex ( zeer goed reinigbaar) vanaf 100 + m2 is dan vanaf 13,50 euro per m2